marți, 3 mai 2011

Mult prea repede...

   Timpul. Timpul trece mult prea repede, nu mai avem timp să realizăm evenimentele importante care se petrec în viața noastră, să ne bucurăm de viață, să ne distrăm. Eu una simt că am ajuns asemenea unui roboțel, mă trezesc dimineța, merg la școală, vin la 14:15, mai fac ce mai fac pe acasă, dorm, și a doua zi o iau de la capăt. Sfârșitul de săptămână nici nu-mi dau seama când trece. Simt că nu mai am timp liber deloc! Bine că vine vacanța. Da' trece și aia de o să zic că n-a fost.
   Și am mai auzit că ziua nu mai are 24 de ore, cică are 16. Păi sincer, tind să cred că au dreptate că eu nici nu știu când a trecut 2010. Să nu mai spun că deja suntem în mai 2011. Imediat ne trezim că-i revelionul și intrăm în 2012. Și tot așa până se scurge viața noastră. Așadar, să profităm la maxim de timpul liber care îl avem ca să nu spunem peste câțiva ani că nu ne-am dat seama când am trecut prin viață!

„Trăiește viața în goana asta nebună, tece un an de zici că a trecut o lună!”


5 comentarii:

  1. Ironia sortii: timpul trece mult prea repede atunci cand te distrezi, faci ceva interesant, sau, ma rog..Dar, si o zic din proprie experienta, daca te plictisesti, si nu faci absolut nimic deosebit, atat de incet trece timpul incat poti numara milisecundele dintr-o secunda(cam exagerat spus, dar ma intelegeti voi:D).
    Concluzia: Soarta isi bate joc de noi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai rău este că acum și când mă plictisesc mi se pare că trece prea repede! :-<

    RăspundețiȘtergere
  3. timpul trece fara urme, fara amintiri.. doar noi suntem cei ce ne insusim aceste panorame la vietii..
    ce poti sa faci?

    RăspundețiȘtergere
  4. Timpul nu ne asteapta pe noi ... nu se uita in urma ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa`i :-<.Trebuie sa ne bucuram de ce avem ca niciodata nu stim cand plecam dincolo :-< !

    RăspundețiȘtergere

Aștept părerea ta!