vineri, 12 iulie 2013

Ipostaze ...

Se zbat în mine
Două inimi .
Una bate ziua
Și cealaltă noaptea ...

Una bate pentru trecut
Și cealaltă pentru prezent .
Pentru viitor? Verific ...
Nu ... niciuna !




6 comentarii:

  1. Nici o tristeţe nu poate depăşi tristul adevăr....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, dar cred că nu înțeleg comentariul sau nu îmi sunt înțelese versurile. Ai putea să explici ce ai vrut să exprimi, te rog ?

      Ștergere
  2. Atăta timp căt sunt criptice, informaţiile pot fi interpretate de către cititori după înţelegerea fiecăruia! Ce zici dacă versurile ar fi mai expresive, mai ritmate şi mai profunde? P[unescu ;i Eminescu sunt bune exemple! Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord. Fiecare interpretează cum dorește. La urma urmei până și lucrurile certe sunt interpretate. Iar despre ultima partea comentariului ... scopul meu nu este de a ajunge asemenea lui Eminescu. Nici pe departe . Scriu pentru că e un mod de a mă elibera și cam atât. Versurile mele sunt destul de expresive, de ritmate și de profunde atâta timp cât vin din adâncul inimii mele . Cine le apreciază bine, cine nu tot bine . Nu caut perfecțiune pentru că oricum n-aș găsi-o . Mulțumesc, multă baftă !

      Ștergere
  3. Eşti prea mândră şi încrezută... dacă mai izbeşti aşa pe mulţi s-ar putea să rămâi un spin uscat. Multă baftă! şi nu te mai deranjez cu mesaje...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înseamnă că nu mă cunoști cu adevărat ... iar dacă tu concluzionezi doar prin simplul fapt că îmi spun părerile că sunt „mândră și încrezută”, atunci dă-mi voie să îți spun că și eu concluzionez că ție nu îți place să fii contrazis. Dar ghici ce ... fiecare are dreptul la o părere și nu e musai să fie identică cu a ta. Nu înțeleg cu ce te-am izbit dacă ți-am spus că scopul meu în viață nu este de a scrie versuri, cu atât mai mult să fie perfecte. Dar fie . La urma urmei nu am de ce să te tratez ca pe un apropiat și cu atât mai mult nu am de ce să mă justific unei persoane ce se ascunde sub anonimat. În rest ... nu ai deranjat și mulțumesc pentru păreri!

      Ștergere

Aștept părerea ta!