vineri, 12 octombrie 2012

De ce? Nici eu nu știu ...

   Știi cum e viața? Îți dă câte o palmă și te trezește din vis. Îți demonstrează că cei pe care credeai că-i vei avea mereu alături vor pleca într-o zi. Și atunci vor rămâne alături de tine cei pe care i-ai ignorat dar care îți vor fi  alături indiferent de toate. Ironic, nu?
   Ajungi de pe cea mai înaltă treaptă a fericirii tale la cea mai joasă. Și asta în cât timp? Depinde în cât timp conștientizezi. Ce rămâne în urmă?  Amintiri, întrebări, nimic, totul. Ce poți învăța? Să deschizi bine ochii și să nu îndepărtezi persoanele valoroase. Ce e de facut? De mers mai departe, nu poți obliga pe nimeni să rămână în viața ta.
   Eu? Se presupune că ar fi trebuit să știu deja toate acestea. Și le știam. Doar că m-am lăsat purtată din nou printre nori ... În legătură cu toate acestea o singură întrebare mai am : de ce? Sper să aflu răspunsul cândva. Și sper ca întrebarea mea să ajungă unde trebuie.

    „Ce ai pierdut? Tu nu poţi pierde. Fii convins de aceasta. Tu n-ai pierdut, ai câştigat o experienţă. Înainte!”


3 comentarii:

  1. Daca este vorba de o prietena buna care pur si simplu te-a uitat, atunci caut-o cat mai repede, ia legatura cu dansa pentru ca in genere fetele nu au reactii de genul acestora decat in situatii limita. Iar daca e vorba de un baiat.„Cel care dispare in ceata.” Asta e cea mai obisnuita scuza pentru a iesi dintr-o relatie. Una la care recurg majoritatea barbatilor pentru ca pur si simplu nu stiu sa puna capat unei relatii in mod civilizat. Ce fac ei? Dispar in ceata. Raresc telefoanele, raresc intalnirile, va vedeti din ce in ce mai putin pana intr-o zi in care descoperi ca nu te mai suna deloc. E o alegere plina de lasitate dar asta e. Nu-ti ramane decat sa mergi mai departe si sa privesti in viitor. Dar oricum, reactia aceasta difera de la caz la caz. Dar desi toti aplica uneori acelasi sablon al "celui care pleaca in ceata", nu toti o fac cu acelasi pretext, cu aceleasi motive.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://dindragoste.unica.ro/0/ce-gandesc-barbatii/topul-scuzelor-folosite-de-barbati-la-despartire

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, insa tot ce am spus mai sus e mult mai profund decat se vede la suprafata. Postarea a fost menita sa ajunga la o anumita persoana si a ajuns, totul e bine cand se termina cu bine. Si ai dreptate, difera fiecare caz, conteaza in primul rand sa intelegi pentru a te putea resemna, e primul pas. Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere

Aștept părerea ta!